fiery_gcml
Guest

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://rentry.co/2pagzgim]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.