Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://www.gabitos.com/AmigosdeGabito/template.php?nm=1785270953]oficjalna strona[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.