fiery_osml
Guest

Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://friend24.in/blogs/125639/FieryPlay-Poland-Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.