fiery_awml
Guest

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://ecomedical.club/read-blog/16722]graj w FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.