fiery_nvml
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://friendza.enroles.com/read-blog/190289]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.