fiery_fgml
Guest

Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://postheaven.net/solkde1bec77/fieryplay-poland-gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.