fiery_ppml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=http://www.muzikspace.com/profiledetails.aspx?profileid=153101]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.