Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=http://blogs.rufox.ru/~artem3bb6bc/88823.htm]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.