fiery_rzml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://cpicks2e5be635.overblog.fr/fieryplay-poland-bonus-code-2026.html]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.