fiery_mbml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://www.atozed.com/forums/user-94057.html]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.