Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://ourfathersfamily.com/blogs/129699/FieryPlay-Poland-Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.