Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://dreevoo.com/profile_info.php?pid=2311025]tutaj[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.