Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://www.codesaya.com/u/fieryplaydev1c02/]bonus w FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.