Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://redcarpetfilm.com/read-blog/2632]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.