Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://ourfathersfamily.com/blogs/129699/FieryPlay-Poland-Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.
Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.