Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Bonus na start jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://pinshape.com/users/9051688-cryptopicks424d14]graj w FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.