fiery_tbml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://forum.hcpforum.com/read-blog/25706]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.