Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://redcarpetfilm.com/read-blog/2632]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.