fiery_qdml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://cphfx2276.forumactif.com/#f15]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.