fiery_swml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://dreevoo.com/profile_info.php?pid=2311025]tutaj[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.