fiery_mrml
Guest

Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://friend24.in/blogs/125639/FieryPlay-Poland-Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.