fiery_swml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://www.linkcentre.com/profile/fieryplaypolandporta/]Fieryplaypoland Portal[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.