fiery_osml
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://citoyen.auxerrelacommune.com/read-blog/54927]sprawdz tutaj[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.