fiery_feml
Guest

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://www.shippingexplorer.net/en/user/williame3dde9/319542]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.