fiery_xyml
Guest

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://cphac2276.actieforum.com/#f15]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.