Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://www.efunda.com/members/people/show_people.cfm?Usr=harpereab59a]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.