Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://motoride.sk/?login=MilanKral3df9]bonus w FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.