Exchange unknown information from all over Japan Forums Shizuoka Статья, полная захватывающих фактов Reply To: Статья, полная захватывающих фактов

fiery_etml
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://dev.to/desgh_white_7e4c654897816/onboarding-account-security-2fa-and-sane-defaults-from-day-one-455d]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.