Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://zekond.com/read-blog/394509]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.