fiery_ckml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://cryptoplaypicks1003.forumotion.com/#f16]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.