Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Bonus na start prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://tdmromania.ro/member.php?action=profile&uid=21249]bonus w FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.