fiery_enml
Guest

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://www.letsknowit.com/mateusz59190]aplikacja FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.