fiery_bhml
Guest

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=http://users.atw.hu/nlw/viewtopic.php?t=89120]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.