fiery_enml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://dreevoo.com/profile_info.php?pid=2110440]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.