fiery_bhml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://cryptoplaypickscc5c0.forumpolish.com/#f13]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.