fiery_zbml
Guest

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://writefreely.stage.anoxinon.de/solkde177fc7/fieryplay-poland-gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]tutaj[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.