Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://recentstatus.com/read-blog/10442]bonus w FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.