Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://www.myminifactory.com/users/miniy2yc0gt]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.