Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Ibaraki › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://vetisland.org/read-blog/13313]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.