fiery_yhml
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://connectme.live/blogs/76470/FieryPlay-Poland-Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]graj w FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.