Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://cryptoplaypicks.wordpress.com/2026/07/27/pierwsze-kroki-w-grze-online-w-2026-bezpieczenstwo-konta-i-bonusy/]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.