Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://app.globalteachershub.com/read-blog/176695]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.