fiery_xhml
Guest

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://www.efunda.com/members/people/show_people.cfm?Usr=harpereab59a]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.