Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://graph.org/FieryPlay-Poland–Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik-07-26-2]fieryplay no deposit bonus code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.