Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://cphah2276.ahlamontada.com/#f15]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.