Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://unidosporcristosocial.com/read-blog/37267]tutaj[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.