fiery_tbml
Guest

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://cryptoplaypicks88d7c.ahlamontada.com/#f13]fieryplay code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.