Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://paste.myst.rs/k0mlqmim]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.