fiery_lzml
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://www.checkli.com/fieryplay4796]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.