Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Bonus na start prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://peruactivo.com/read-blog/50322]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.